Trine: +47 978 91 328, Leif: +47 402 33 909 sammenforhalden@halden.net

Litt om årets konsert fra kanDusi Halden.

Torsdag kveld inviterte den nyetablerte organisasjonen Sammen For Halden til konsert i Immanuels kirke. Flere hundre haldensere tok turen og fikk en stemningsfull kveld med fin musikk.

Organisasjonen ledes av Leif og Trine Kristiansen som er far og datter. De arrangerte for første gang konsert i fjor og det ga mersmak. Formålet er å samle inn penger til organisasjoner som jobber for å hjelpe mennesker som ikke har det så bra og pengene skal brukes i Østfold.

Torsdag 24. november ønsket konferansier Trond Henriksen varmt velkommen til en hyggelig kveld i byens største kirke. Publikum fikk høre sang og musikk fra BraBandet, Nadia Juslin, Thore Pettersen, Mood og Stone Cold Fire. Trond oppsummerer kvelden som magisk. – Det var en magisk opplevelse å være konferansier for et så flott arrangement. Alle stilte opp for en god sak og bare det er imponerende i seg selv, sa han. – Det var veldig god stemning og nå blir dette en fin tradisjon i Halden. All ære til Trine og Leif i Sammen for Halden som gjør dette mulig!

Leif er strålende fornøyd med arrangementet og glad for at haldenserne støtter Sammen for Halden. – Det kom i overkant av 300 personer på konserten så vi er kjempefornøyde, forteller Leif Kristiansen. – Pengene vi samlet inn skal fordeles mellom Extra Giverglede Halden og Kirkens Bymisjon i Halden. Foto: Nina Røsnæs

Translate »

Pin It on Pinterest

Share This